Vergaderen in een landelijke omgeving, een creatieve teambuildingmiddag organiseren of een spetterend bedrijfsfeest geven? Kinderboerderij Hagerhof is dé locatie voor een geslaagde zakelijke bijeenkomst. Aan de rand van het centrum, dichtbij de A73 met parkeergelegenheid op eigen terrein.

In het restaurant van Kinderboerderij Hagerhof bevinden zich een aantal multifunctionele ruimtes waar u met een klein intiem gezelschap kunt vergaderen maar ook voor een grote bedrijfsmeeting terecht kunt. Er is ruimte voor 80 zitplaatsen en 200 personen met statafels. Naast gratis wi-fi is er de mogelijkheid om gebruik te maken van verschillende audiovisuele hulpmiddelen bijvoorbeeld een projectiescherm, beamer en schrijfmaterialen.

Een vergadering of bedrijfsbijeenkomst is natuurlijk perfect te combineren met een zakelijke lunch, een gezellige borrel als afsluiter, een gezamenlijk diner of sluit de dag af met een gezellige barbecue. Kinderboerderij Hagerhof zorgt voor alle ingrediënten voor een geslaagde zakelijke ontmoeting.

Vergaderen bij Hagerhof kan al vanaf € 11,50 p.p.

Download hier onze vergader-arrangementen

Bel 077-3266540 voor meer informatie of stuur een e-mail naar restaurant@kinderboerderijhagerhof.nl

 

Nieuws