Dieren voeren

De leukste activiteit op een kinderboerderij is natuurlijk het voeren van onze dieren. En de dieren vinden het erg leuk om gevoerd te worden! Hiervoor zijn speciale zakjes met grasbrokken te koop in het restaurant die onze dieren veilig kunnen eten. Deze kosten € 0,50 per stuk. Het is absoluut niet toegestaan om zelf meegebracht voedsel te geven. 


Knuffeluurtje

Elke middag is er de mogelijkheid om dieren te knuffelen. Tijdens het knuffeluurtje helpt een medewerker je om de dieren uit het hok te halen om te knuffelen. Dit is alleen mogelijk als er voldoende tijd is en als er een vrijwilliger van de kinderboerderij beschikbaar is. 


Knutselactiviteiten

Ben jij creatief en onder de 10 jaar? Kom op woensdagmiddag van 14.30 tot 16.30 uur bij Kinderboerderij Hagerhof knutselen met afval en/of natuurlijke materialen. Zo geven we diverse materialen weer een tweede leven. Onder begleiding van een volwassene maken bijvoorbeeld seizoensgebonden knutselwerkjes met takken, toveren lege flesjes om in rammelaars en je boetseert de meest fantastische vormen met brooddeeg. Natuurlijk mag je jouw knutselwerkje na afloop mee naar huis nemen.
Het knutselen is geheel gratis, al wordt een vrijwillige bijdrage zeer op prijs gesteld.

 

Speurtocht

Bij Kinderboerderij Hagerhof kom je spelenderwijs in contact met de dieren en de natuur. Een van de leukste activiteiten voor kinderen is om de hele kinderboerderij te ontdekken tijdens een spannende Foto-Puzzeltocht. Een speurtocht die geschikt is voor jong en oud. Je begint bij ons restaurant en komt onderweg o.a. Miep en zus, een stel kwakende eenden, paddestoelen en een echte Kabouterboom tegen. Als je deze speurtocht én alle vragen klaar hebt, mag jij jezelf een echte speurneus noemen! Na afloop kun je de vragenlijst inleveren en maak je kans op een gratis pannenkoek.

De speurtocht kost €1,50 incl. een zakje voer en is te koop in ons restaurant.
Ook leuk om samen te doen tijdens een kinderfeestje!

 

Winkeltje

Wij hebben een eigen winkeltje in ons restaurant. Alle artikelen die wij verkopen hebben natuurlijk iets te maken met de kinderboerderij en dieren. Miep heeft model gestaan en het resultaat is geweldig geworden. We hebben superleuke kussens, knuffeldieren, 3D kaarten, puzzels, boeken en nog veel meer! De producten zijn voor kinderen van jong tot oud. Dus binnenkort een verjaardag of kinderfeestje? Of wil je iemand verrassen? Onze artikelen zijn leuk om te geven als cadeautje maar ook voor jezelf!

 

 

Nieuws