Even pauze houden of de dag lekker afsluiten? Loop dan binnen in ons restaurant voor een heerlijke pannenkoek, een boerenuitsmijter of een gezellige high-tea. Ons restaurant is sfeervol ingericht in de voormalige kinderboerderij en biedt plaats aan ruim 80 gasten.

Het is een ontmoetingsplaats waar horeca, zorg, leren, werken en ontspanning verbonden worden: Onze professionele horecamedewerkers begeleiden namelijk mensen met een beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt in ons restaurant via een werkervaringstraject of dagbesteding. Vol trots en enthousiasme nemen zij de bestelling op en werken mee in de keuken. Met goed weer is ons terras natuurlijk geopend en kun je ook buiten smikkelen en smullen terwijl de zon lekker schijnt.

Restaurant Hagerhof heeft een grote ruimte en kleinere gedeelten en biedt tevens mogelijkheden voor feesten en partijen, groepsactiviteiten in samenwerking met Toffedag.nl of het vieren van kinderfeestjes.

Ook aan bedrijven is gedacht; Er is een broodjes-bestelservice en er zijn ruimtes te huur om te vergaderen of teambuildingactiviteiten te doen. Ideaal om te combineren met een heerlijke lunch of bedrijfsborrel.


Bekijk hier onze menukaart

Bekijk hier onze buffetten

 

Nieuws