Graag wil ik me even voorstellen. Ik ben Miep. 

Mijn familie werkt al generaties lang bij Kinderboerderij Hagerhof in Venlo. Misschien ken je mijn overgrootmoeder Miep of tante Zus? Het is hier echt mooi leven! Met veel plezier ben ik dagelijks met mijn familie in de weer om kinderen te leren over natuur, milieu en natuurlijk waar het eten vandaan komt.

In ruil hiervoor krijgen we kost en inwoning! We worden echt heel goed verzorgd. Daarnaast krijgen we natuurlijk heel veel knuffels van de kinderen. Onze verzorgers maken zich echter wel een beetje zorgen: We “vreten ze namelijk de oren van de kop”.  En onze huizen en buitenverblijven hebben veel onderhoud nodig.

Al vanaf 1977 lukt het ze om de boerderij open te houden voor alle kinderen, hun ouders en opa’s en oma’s. Maar de laatste tijd wordt dat steeds moeilijker: de kosten stijgen en de opbrengsten zijn lager.  De inkomsten van de entree (die gelukkig niet verplicht is, omdat er ook kinderen komen waar thuis niet veel geld is voor dit soort uitjes), de educatie, de huur en de bijdrage van de gemeente zijn niet genoeg om alle kosten te dekken.

Wij (Miep, Floortje, Kees, Sietske en Joep) zijn op een avond na sluitingstijd met elkaar in overleg gegaan. Kinderen moeten eigenlijk kunnen blijven komen om te genieten en te leren. Daarom hebben wij zitten rekenen: als de bedrijven van Groot-Venlo ons zouden steunen door ons te adopteren voor € 500,- per jaar dan kunnen wij ons goede werk voortzetten.

Voor de bedrijven is het ook zeer interessant:

  • Het bedrijf wordt door ons aangeprezen (reclame bij de boerderij en op de website);
  • Het bedrijf krijgt korting bij vergaderarrangementen of bedrijfsfeesten
  • En het bedrijf wordt lid van de businessclub Hagerhof. Jaarlijks heffen we dan het glas op de netwerkborrel!

Deze kans om zowel een goede sociale bijdrage te leveren en lid te worden van de leukste businessclub van Venlo laten jullie toch niet schieten? Mijn verzorgers komen graag met je in contact om de details te bespreken. Kunnen we op je rekenen?

Namens alle dieren en verzorgers van Hagerhof,

Miep

Wil je meer informatie over het adopteren van een van ons? 

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Nieuws