Rendiz is een sociale onderneming, opgericht in 2009 door Peter Broekmans en Vivian Kersten en zorgt voor werkplekken waar mensen werken met een beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt. Dat kan via een werkervaringstraject, via een re-integratietraject of via dagbesteding. Als kleine organisatie (3 medewerkers) begonnen en inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 145 medewerkers en 80 vrijwilligers en deelnemers in verschillende participatie- en ontwikkelingstrajecten.

Samen werken we aan het vervullen van dromen: Onze bedrijfsdroom, onze persoonlijke dromen en de dromen van de mensen die via onze locaties en inzet kunnen werken aan hun eigen droom. Onze kern is samen te vatten in één quote: “If you can dream it, you can do it”. Achter deze zin gaat een methodiek schuil die de deelnemers in staat stelt om hun droom te analyseren.

Een droom verwezenlijken maakt je gelukkig. Maar hoe doe je dat? Kijk voor meer informatie op www.rendiz.nl.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is voor ondernemers een manier om zich te onderscheiden en hun maatschappelijke betrokkenheid te tonen. Kinderboerderij Hagerhof en het restaurant bieden de mogelijk om dit te doen, zonder dat je daar extra inspanningen voor hoeft te leveren. Je kunt bij Hagerhof producten afnemen die binnen je bedrijfsvoering al gepland staan. Denk bijvoorbeeld aan de huur van vergaderruimte en het organiseren van een bedrijfslunch, teambuilding of een personeelsfeest. Daarmee ondersteun je Kinderboerderij Hagerhof en de maatschappelijke projecten van Rendiz.

 

logo rendiz

 

 

 

 

Nieuws