Trouwen bij Hagerhof

Wilt u een trouwdag om nooit te vergeten? Het diner, de receptie en het avondfeest in onze sfeervolle unieke locatie in Venlo bij kinderboerderij Hagerhof gaat gegarandeerd een topdag worden!

Kinderboerderij Hagerhof biedt binnen de ruimte voor 200 personen. De gehele zaal is toegankelijk voor minder valide gasten en ouderen. Er is voldoende ruimte voor uw openingsdans en om een DJ of band te laten spelen (ook stroomvoorziening hiervoor is aanwezig). De muziek mag aan tot 01.00 uur en wordt vanaf 00.00 uur gedempt. Bij mooi weer kunnen ruim 75 personen ook buiten van het terras gebruik maken. Er is volop parkeergelegenheid rondom kinderboerderij Hagerhof en onze locatie is uitstekend bereikbaar via de A73 en de A74.

Wij verzorgen een groot assortiment aan hapjes, een compleet diner en gevarieerde complete buffetten, die u naar eigen wens kunt invullen. Ook hebben we een groot assortiment frisdrank, bier en wijn. Onze chefs hebben een keuzemenu samengesteld met mogelijkheden die wij uiteraard graag met u onder het genot van een kopje koffie bespreken. Zo krijgen we een beeld van uw wensen en stellen we met u het menu samen. Buiten het serveren van gerechten uit onze keuken, werken we met gevarieerde Toffe buffetten die u naar eigen wens kunt invullen.


Klik op onderstaande afbeeldingen voor onze buffetten en andere mogelijkheden!

menukaart 1thumbmenukaart 2thumb

Ook verzorgen wij in samenwerking met toffedag.nl een aantal leuke activiteiten voor tijdens uw feest. Ook een slaapplek voor de perfecte huwelijksnacht kunnen we voor u regelen. Hierbij werken we samen met Bed & Breakfast Staatsie 1866.

Neem contact met ons op voor meer informatie en voor reserveringen:
Stuur een email naar info@kinderboerderijhagerhof.nl of bel 077-3266540.