toffe dag

 

  

 
Familiedag, vrijgezellenfeest, teambuilding- of ander groepsuitje? Of gewoon zin in een Toffe Dag? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Kinderboerderij Hagerhof zorgt voor toffe, originele en betaalbare groepsuitjes in samenwerking met Toffedag.nl. Wij zorgen voor een passend arrangement voor bijvoorbeeld een familiedag, vriendendag, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of ander groepsuitje. Zowel indoor als outdoor waardoor je altijd bij ons terecht kunt, ook bij slechter weer.

Ga de strijd aan tussen de Jongens tegen de Meisjes! Samen proberen in te breken in plaats van ontsnappen uit een Escape Room met Miep's Break In. Of versla al je vrienden met Ik hou van Holland, Expeditie Venlo of Minute to Win it. Op zoek naar een buitenactiviteit? Wat dacht je van de Go Crazy? Een leuke fototocht. Of boek Miep’s mix: een programma met 8 verschillende activiteiten.

We verzorgen ook graag een hapje en een drankje tijdens jouw Toffe dag: van heerlijke bitterballen tot compleet verzorgd buffet. Wat dacht je van een uitgebreide lunch, een Toffe barbecue of een diner met een thema, samengesteld op basis van jouw wensen!

Klik HIER voor alle Toffe activiteiten en arrangementen!

Klik HIER voor onze menukaart en HIER voor onze buffetten en andere mogelijkheden!

Bespreek je liever persoonlijk jouw activiteit? Bel ons dan voor een afspraak. We ontvangen je graag met een vers bakje koffie en stellen dan samen een arrangement samen. Ben je geïnteresseerd of heb je een vraag? Bel dan rechtstreeks met Toffedag: 085-4898960 of stuur een mail naar info@toffedag.nl.

 

 

Toffedag.nl... hét adres voor een originele familiedag, bedrijfsfeest, teamuitje of ander groepsuitje!