Stef Stuntpiloot geland bij Hagerhof

stef-stuntpiloot

 

Kennen jullie het bordspel Stef Stuntpiloot nog? Bij Toffedag.nl hebben we deze in een XL versie!


Stef Stuntpiloot is een bekend spel voor jong en oud en nu ook te spelen bij Kinderboerderij Hagerhof. Stef vliegt steeds langs jouw kippenhok waar nu nog niets in zit, eerst gaan jullie kippen verdienen met diverse spellen. Deze spellen zijn afhankelijk van jouw groep zoals boogschieten, stokpaardenrace of andere teambuilding spellen.

Tijdens het finalespel komen jullie daadwerkelijk in actie om de kippen te beschermen en het vliegtuigje weer omhoog te wippen. Stef Stuntpiloot vliegt, stunt, stuitert en duikt maar raak om jullie kippen om te gooien.

Zitten de beste piloten in jouw team? Zijn jullie het enige team dat nog kippen over heeft? Of hebben jullie na 1,5 uur spelen nog de meeste kippen over? Dan winnen jullie dit Toffe spel! Jouw familiedag, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje wordt gegarandeerd een hilarische dag.

Kosten:
16 personen of meer: € 20,- p.p.
Stef Stuntpiloot incl. barbecue € 33,50 p.p.
Stef Stuntpiloot incl. barbecue en 8 consumpties € 48,50 p.p.
Voor meer informatie kijk hier.

Toffedag.nl is een onderdeel van Rendiz net zo als Kinderboederij Hagerhof. Toffedag.nl verzorgt bij Kinderboederij Hagerhof diverse activiteiten en vanaf nu ook Stef Stuntpiloot.


Voor meer informatie:
Bel naar 077 326 6540 of mail naar info@kinderboerderijhagerhof.nl