Wij zijn op zoek naar verschillende vrijwilligers voor Kinderboerderij Hagerhof in Venlo. De werkzaamheden zijn o.a. het verzorgen van de boerderijdieren, het groen onderhouden en ondersteuning geven bij creatieve activiteiten zoals het knutselen met kinderen. Ook zoeken wij mensen die ondersteuning willen geven bij de educatie-lessen aan kleine groepen kinderen van basisscholen op het gebied van natuur en milieu. Tot slot zoeken we vrijwilligers die incidenteel meehelpen bijv. tijdens een jaarlijkse opknapdag of een grote activiteit zoals een buitenmarkt of Dierendag.

Bij Kinderboerderij Hagerhof werken we met een leuke pool van vast personeel, deelnemers met een beperking en/of een afstand tot de arbeidsmarkt en vrijwilligers. Hierdoor werken we bijna dagelijks met een variërend team. We krijgen gasten op bezoek die een "dagje uit" zijn en op zoek zijn naar gezelligheid. Kortom, iedere dag is anders en er valt altijd wat te beleven. De Kinderboerderij is het gehele jaar open, dus weer of geen weer, er is altijd wat te doen.

Aanmelden
Lijkt het je wel leuk, maar wil je eerst eens ervaren wat een dergelijke taak concreet inhoudt? Dan kun je ook altijd een dagje komen proefdraaien en kijken of het bij je past. Neem contact op met Henri Theunis van Kinderboerderij Hagerhof via h.theunis@kinderboerderijhagerhof.nl.

 

Nieuws